top of page
Logo-2024_NL.png

France Excellence: Domaine Riberach

Duurzaam verblijf op biologisch wijndomein in Occitanië


Vier vrienden, een architect, een wijnboer en twee oenologen, hebben deze voormalige cooperatieve wijnkelder omgetoverd in een geweldig slow-tourisme verblijf. En zo is de droom van Diogenes hier in Riberach eindelijk uitgekomen: comfortabel overnachten in en boven de (uiteraard aangepaste) wijnvaten van een voormalige wijnkelder! Verblijven in dit unieke vier-sterren loft/ boutique hotel met 20 kamers en de 4 huisjes is een onvergetelijke ervaring!


De wijngaarden, het hotel en het gastronomische restaurant waar gewerkt wordt met lokale, grotendeels biologische producten van het seizoen: hier is alles helemaal groen. De bar van de huidige wijnkelder, de intieme spa (60m2), het volledig natuurlijke zwembad, de ontdekking van de wijngaarden en biologische wijn die er gemaakt wordt (met het label Nature et progrès) en het gebruik van aardwarmte en zonne-energie maken van het Domaine Riberach één van de plekken op het gebied van duurzame ontwikkeling in de régio Occitanië die je gezien moét hebben!


Wie een evenement of seminar wil organiseren kan hier prima terecht. Het restaurant en het terras met panoramisch uitzicht kunnen geprivatiseerd worden. Daarnaast zijn er twee seminarzalen (63 en 240m2) beschikbaar. Het domaine ligt op 20 minuten rijden vanaf het vliegveld van Perpignan, 1u15 van Montpellier, 2u van Barcelona of Toulouse. A bientôt!


INTERNET EN SOCIAL MEDIAFotocredits: ©Domaine Riberach
0 opmerkingen

Comments


bottom of page