top of page
Logo-2024_NL.jpg

France Excellence: Hauts-de-France Tourism & Convention Board

Bijgewerkt op: 27 aug. 2021

Samen leven en samen beleven: voor zinderende én zinvolle evenementen naar Hauts-de-France!


Vanuit Londen, Parijs, Brussel of Amsterdam ben je zo in het noorden van Frankrijk. In dit dynamisch gebied staan negen bestemmingen volledig klaar voor uw zakelijke evenementen, met de steun van het actieve Team Zakentoerisme van de Mission Attractivité Hauts-de-France Comité Régional du Tourisme et des Congrès. Die negen gebieden zijn Amiens, Arras, Chantilly, Duinkerken, Le Touquet-Paris-Plage, Lille, Saint-Omer, Saint-Quentin en Valenciennes Métropole. Dankzij de expertise van elke bestemming, is het contact met congrescentra, hoteliers, diensverleners zo voor je geregeld, voor een geslaagd evenement.


Groot pluspunt van allemaal: naast verrassende locaties en faciliteiten voor de meer zakelijke aspecten van jouw evenementen, is dit een wereld vol frisse lucht en originele manieren om te ontspannen. Denk aan strandzeilen over de brede stranden en de baai van de Somme, exclusieve bijeenkomsten in het chique kasteel en de stallen van Chantilly, bierproeven tijdens een bierologische workshop met Echappée Bière of Champagne "Made in Hauts-de-France" proeven van Maison Météyer, of meekijken achter de schermen in het Louvre in Lens.

De mogelijkheden zijn verrassend en zeer divers.

MEER INFORMATIE:

Hauts-de-France Tourism & Convention Bureau

Clémence Blanchegorge, MICE Business Developer

Tel: +33 (0)6-37 58 43 17


INTERNET EN SOCIAL MEDIA

Internet: https://www.hautsdefrancemeetings.com/ (deze site is momenteel alleen nog in het Frans beschikbaar)Fotocredits: Arras place des Héros©CRTC Hauts-de-France AS Flament, ©Echappée Bière - Robin Spingler, Facade Soir©Royal Hainaut Spa & Resort Hotel
0 opmerkingen

Comments


bottom of page