top of page
Logo-2024_NL.jpg

France Excellence: inDeauville

Elf plaatsen aan zee, één elegant merk:

inDeauville, voor wie er uit wil in stijl


Aan de Normandische kust is inDeauville een ongeëvenaarde bestemming voor wie zoekt naar ontspanning en rust in een stijlvolle omgeving: de architectuur van veel klassieke panden aan zee is nog altijd een feest voor het oog. Je kan er eindeloos wandelen over lange zandstranden, maar ook genieten van het rurale en natuurlijke binnenland. Een tochtje van de ene badplaats naar de andere? Waarom niet: we presenteren je graag ons elftal!

Bénerville-sur-Mer, Blonville-sur-Mer, Deauville, Saint-Arnoult, Saint-Gatien-des-Bois, Saint-Pierre-Azif, Touques, Tourgéville, Vauville, Villers-sur-Mer en Villerville staan samen garant voor een afwisselende setting met een onmiskenbare gemeenschappelijke deler: het goede leven! Er zijn veel ontspannende activiteiten te doen, of je er nu verblijft als gezin, met vrienden of met zakelijke relaties. We vertellen graag waar je de leukste rondleidingen vindt, de beste culturele plekken of de aardigste verhuurders van lelijke eendjes. En natuurlijk waar de beste restaurants, kuuroorden en casino’s te vinden zijn, en waar je naar het beste kunt golfen, zeilen of een strandsafari maakt.

Aan accommodaties geen gebrek: je vindt in dit gebied tweeduizend kamers in hotels van twee tot vijf sterren, appartementhotels, vakantiehuizen en B&B’s. Er zijn zo’n veertig restaurants,waaronder twee met een Michelinster. Wie graag gaat shoppen kan terecht in 440 winkels die het hele jaar door open zijn, ook op zondag.

We helpen je graag om de beste tripjes te organiseren, zowel voor zakelijke klanten als voor vakantiegangers!


NIEUW VANAF VOORJAAR 2021: LES FRANCISCAINES

Het franciscaner klooster van Deauville is een fraai gebouw uit de 19e eeuw, dat is getransformeerd tot een hybride en innovatief cultureel centrum. Je vindt er een museum, mediatheek, auditorium, vergaderzaal en een digitale werkruimte.
Fotocredits: Villa Strassburger © Jean François Lange, Cheval Plage © Patrice Le Bris, Parc Calouste Gulbelkian © Sandrine Boyer Engel


0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page