top of page
Logo Atout France_2020_FR.jpg

France Excellence: Paris Marriott Champs Elysees Hotel

Bijgewerkt op: 24 aug. 2021

Een schot in de roos in de Gouden Driehoek!


De Gouden Driehoek, zo wordt het chique deel van Parijs genoemd dat ligt tussen de Arc de Triomphe, een deel van de Champs-Elysées en de Place de la Concorde.

Het Paris Marriott Champs Elysees Hotel is bijzonder trots deel te mogen uitmaken van deze wereldberoemde omgeving met zijn rijke geschiedenis.

Neem alleen al de fraaie gevel aan de voorzijde van dit vijfsterrenhotel op nummer 70 van de Avenue des Champs-Elysées. Hierachter werden in 1997 de 192 kamers van het hotel gerealiseerd.

Het gebouw zelf - in een late art-nouveaustijl - is in 1914 ontworpen in opdracht van het Franse luxemerk Louis Vuitton, dat er jarenlang een elegante winkel had. In het buurpand, op nummer 68, heeft het merk Guerlain al sinds 1912 een winkel en is ook het hoofdkantoor gevestigd.

Overal in het Paris Marriott Champs Elysees proef je de historische charme, maar het interieur van het hotel is uiteraard volledig comfortabel en hedendaags. Hier geniet je van een voor Parijs ongekende rust en van een uitgebreid menu aan services. Zeker als je kiest voor het echte luxe Parijse leven en een van de vijfentwintig suites boekt!

In de Atrium Bar geniet je niet alleen van je drankje, maar ook van het glazen dak dat op zeven etages licht brengt. Dineren kan op het overdekte M Bistro terras waar je een adembenemende uitzicht op de Arc de Triomphe hebt.


Niet alleen in het hotel zijn er ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen/bruiloften beschikbaar maar ook buiten zijn er drie te privatiseren buitenruimtes voor besloten bijeenkomsten (Terrace, Mbistro en Cours Gabriel). Parkeren er kan veilig in de privé parking onder de grond (+40 plekken)


Wil je Parijs aan je voeten? Laat ons je dan begroeten, in het Paris Marriott Champs Elysees Hotel.


Contactpersoon: Mevrouw Soizic Stein, Sales Manager Paris Marriott Champs Elysees Hotel 70, Avenue des Champs-Elysées, 75008 Paris, France

Tel: +33 (0) 1 53 93 55 23, Mobiel: +33 (0) 6 27 37 68 86


INTERNET EN SOCIAL MEDIA

Internet: https://www.marriott.com/hotels/travel/pardt-paris-marriott-champs-elysees-hotel


Fotocredits: MHRS Champs-Elysées, entrance, guest room en courtyard©MH_PARDT, zaal dineropstelling©Paris Marriott Champs-Elysées Hotel
0 opmerkingen
bottom of page