top of page
Logo-2024_NL.jpg

Handige congresbrochure Frankrijk 2023

Bijgewerkt op: 21 aug. 2023


In Frankrijk zijn er verrassend veel goed bereikbare steden om een congres te organiseren. Zij hebben de laaste jaren veel geïnvesteerd in innovatie, mankracht, opleidingen en technologie om te zorgen dat alles in huis is voor een geslaagd congres.


De Convention Bureaus in deze steden helpen je er graag verder bij de organisatie met toegespitste informatie over de mogelijkheden ter plaatse, faciliteiten, technologie, locaties, vervoer, accommodaties en restaurants, om een mooi en ook duurzaam event neer te kunnen zetten.


Bijzondere MICE famtrip - schrijf je in!

Zo ook bijvoorbeeld Nantes. Goed te bereiken met vliegtuig of trein, en ter plaatse zijn vele mogelijkheden om er een duurzaam evenement van te maken. Nantes was namelijk tien jaar geleden al uitgeroepen tot Europese Groene Hoofdstad. Eind september kun je de vele mogelijkheden met eigen ogen ontdekken tijdens een korte famtrip. KLIK HIER voor meer informatie.


Ontdek de congresbrochure Frankrijk 2023 In de congresbrochure hieronder vind je een handig overzicht van deze Franse congres steden. Bekijk alle bestemmingen en ontdek nieuwe locaties waar je misschien nog niet aan gedacht hebt en nieuwe diensten die jouw congres tot een succes helpen maken.

Bekijk de brochure als bladerdocument0 opmerkingen

Comments


bottom of page