top of page
Logo-2024_NL.jpg

Steden-korte vakantie: Destination Rennes

Bijgewerkt op: 22 jul. 2021

Welkom in Rennes, de hoofdstad van Bretagne. Vanuit Parijs brengt de TGV je er in anderhalf uur. Eenmaal in Rennes zijn toeristische trekpleisters als Saint-Malo, de Emeraldkust, Mont-Saint-Michel en het mystieke woud Brocéliande binnen het uur bereikbaar. En dat maakt Rennes een uitstekende uitvalsbasis voor een verblijf in deze charmante en authentieke regio.

Rennes is een stad met een menselijke maat waar je fijn rondwandelt en ook prettig fietst, dankzij de vele fietspaden. Het historische centrum heeft iets dorps, met zijn voetgangersgebied, traditionele vakwerkhuizen en het mooie Parlement de Bretagne. Vanwege de vele parken, zoals het beroemde Parc du Thabor, mag je Rennes gerust een groene stad noemen.

Ook voor lekkerbekken heeft Rennes alles in huis, zoals zijn beroemde zoete en hartige pannenkoeken. Watertanden kan op de Marché des Lices, een van de grootste levensmiddelenmarkten van Frankrijk vol kramen van regionale producenten als kwekers van schaal- en schelpdieren. Op zaterdagochtend kan je hier heel Rennes tegenkomen!

Laat je reis naar Bretagne in Rennes beginnen!


MEER INFORMATIE:

Destination Rennes

Contactpersoon: Jérémy Borde

Tel: +33 (0)6 99 97 12 46
Fotocredits: Rennes©Franck Hamon, Bruno Mazodier, JM

0 opmerkingen

コメント


bottom of page