top of page
Logo-2024_NL.png

Steden-korte vakanties: Agence d'Attractivité Hello Lille

Bijgewerkt op: 23 jul. 2021

Voor Nederlanders is Lille dé stad voor een stedenreis zonder reisstress: je bent er zo per trein of auto. Grote thema’s voor de toerist in deze Noord-Franse stad zijn food, cultuur en shoppen: een ideaal trio voor een heerlijk tripje! Vanaf de lente is er overal te genieten van street food, zoals dit jaar midden in de stad bij Grand-Scène, een initiatief van meer dan tien kwaliteitsrestaurants met veel oog voor design. Vele adressen hebben inmiddels hun goede voorbeeld gevolgd.

Tot half november kun je nog naar de grote expositie ‘Colors,etc.’ in cultureel centum Tripostal , over het gebruik van kleur in design. In de herfst en winter staan tentoonstellingen op het programma over Francisco Goya en Paul Klee en ook wordt de twintigste verjaardag gevierd van Musée La Piscine. Van april tot september 2022 staat het festival Utopia gepland, dat culturele en creatieve geesten gaat samenbrengen om na te denken over de wereld van na de gezondheidscrisis, de klimaatveranderingen en nieuwe manieren van leven, wonen en consumeren.


MEER INFORMATIE:

Agence d'Attractivité Hello Lille

Contactpersoon: Selic Lenne

Tel: +33 (0)6 16 63 82 43


Facebook: @Hello.Lille, https://www.facebook.com/Hello.Lille/Fotocredits: ©Hello Lille - Mathieu Lassalle, ©Hello Lille, Grand-Scène©CarolineDejonghe0 opmerkingen

Comentários


bottom of page