top of page
Logo-2024_NL.jpg

Steden-korte vakanties: BWH Hotel Group

Bijgewerkt op: 23 jul. 2021

De BWH Hotel Group telt meer dan vierduizend zelfstandige hotels in meer dan honderd landen. In Frankrijk gaat het om bijna driehonderd adressen. Omdat iedere reiziger zijn eigen wensen heeft, hanteert de BWH Hotel Group verschillende merken, van budgetconcepten tot het hoogste niveau in de markt: Sure Hotel by Best Western, Sure Hotel Collection by Best Western, Best Western, Best Western Plus, Best Western Premier, BW Premier Collection, BW Signature Collection, Ayden by Best Western.


Eigenzinnig en gastvrij: ieder aangesloten hotel voldoet aan algemene kwaliteitseisen en hanteert een specifiek systeem van receptiebeleid en services, zonder in te boeten op zijn eigen karakter en onafhankelijkheid.

Persoonlijk, prettig, attent en servicegericht zijn, het zijn de kernwaarden in de strategie.

De groep werkt momenteel aan een handvest met als thema engagement. Er wordt een langetermijnvisie ontwikkeld voor de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de hotelgroep met als doelstellingen: het garanderen van de veiligheid van de gasten, het verbeteren van het commerciële aanpassingsvermogen aan de omstandigheden, het verhogen van onze weerbaarheid en het ontwikkelen van een visie hoe de groep na de huidige gezondheidscrisis verder gaat in de veranderde wereld.

Best Western wil echt werk maken van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Op dit moment wordt een eerste versie van het nieuwe handvest getest in een aantal Best Western-hotels. Ook wordt gewerkt aan een duurzaamheidsbeleid voor de centrale inkoopafdeling van de groep.


MEER INFORMATIE:

BWH Hotel Group

Contactpersoon: Melissa Reymond

Tel: +33 (0)1 78 15 23 32 en +33 (0)6 32 86 96 30
Fotocredits: © Maud Delaflotte: Aiden by Best Western @ Lorient Centre, Aiden by Best Western @ T'Aim Hotel, Sure Hotel by Best Western Calais Coquelles,Best Western Premier les Sept Fontaines


0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page