top of page
Logo-2024_NL.png

Wellness in de Elzas

Bijgewerkt op: 16 aug. 2019

Hostellerie La Cheneaudière &Spa Relais & Châteaux

Met zijn pittoreske dorpjes, prachtige wijngebieden en natuur en mooie bezienswaardigheden is de regio Elzas de plek bij uitstek om te genieten en tot rust te komen. En dan zijn er ook nog 7 heerlijke spa’s waar jouw klant terecht kan.

- Sources des Sens, met bronwater uit de noordelijke Vogezen, modern design, zwembad, Jacuzzi, (stoom)sauna, ijsfontein, zoutgrot en Kneipp baden. Leuk is het zintuigen parcours.

- Bio en Spa Hotel La Clairière, midden in de natuur met verwarmde binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, aromatisch stoombad en tepidarium. Natuurproducten en holistische benadering

- Hôtel du Parc, l’Asiane Spa: east meets west decor, binnen- en buiten zwembaden en dit jaar opent een spa van 2500 m2

- L’Hôstellerie des Châteaux et Spa: in wijndorpje Ottrott, spa van 2500m2 met 10 sauna’s inclusief een bergsauna met uitzicht

- De Julien&Spa Hotel en Restaurant: midden in de Bruche vallei in een natuurlijke omgeving, spa van 2000m2 met “Spa de France” label. Vanuit de sauna prachtig uitzicht op bergen en omgeving.

- Hostellerie La Cheneaudière Spa Relais & Châteaux : winnaar van beste Spa Hotel in Europa, combineert natuur en spa over 2000m2, zwembaden, sauna’s, sensor douches en een spa met natuurlijk zwembad, floating tanks met muziek.

- Les Violettes Hotel et Spa: romantische setting, spa complex van 1000m2 met verwarmde binnen – en buitenzwembaden, stroombad, Jacuzzi, 3 thema sauna’s en Kneipp bad. Leuk is de zoutgrot.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page