top of page
Logo-2024_NL.jpg

Wellness in La Clusaz - Au coeur du Village

Bijgewerkt op: 16 aug. 2019


Au Coeur du Village in La Clusaz © Ludovic di Orio

Au Coeur du Village***** Hotel & Spa ligt midden in de wintersportplaats La Clusaz op een half uurtje rijden van het vliegveld van Genève. Het authentieke dorpje maakt deel uit van een verbonden skigebied voor veel ski- en langlauf plezier en tal van andere activiteiten, zoals sneeuwschoenwandelen, honden sledetochten en ‘Bear Grylls” survival stages.

Het hotel telt 60 kamers en suites in warme tinten en er zijn 2 restaurants waaronder een gastronomisch. Vanuit het hotel zit je zo op de piste en in het centrum met winkels en restaurantjes.

Het hotel is niet alleen in de winter open, maar het hele jaar door, dus in de zomer geniet je er van de vele buiten activiteiten.

Voor ontspanning neem je het een duik in het zwembad met warme baden, sauna en hammam in grotvorm met rotskristallen. Voor de behandelingen wordt gewerkt met producten van Carita en Cinq Mondes, maar ook met Le Deep Cristal. Nieuw deze winter is speciale formule: zondagslunch in het gastronomische restaurant met een behandeling in de spa.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page