top of page
Logo-2024_NL.png

Wellness in Provence-Alpes-Côte d'Azur - Les îles Paul Ricard


Les îles Paul Ricard

In de jaren vijftig kocht Paul Ricard, bekend van het gelijknamige drankje pastis, twee eilanden voor de kust van de Provence-Alpes Côte d’Azur, in departement Var, met het doel om ze als vakantie oord in te richten voor iedereen.

Bendor eiland: tegenover Bandol, was jaren lang een ontmoetingsplek voor kunstenaars getuige de vele kunstwerken. Paul heeft er zelf hotel Le Delos ontworpen met 4 sterren en er is ook hotel Le Palais met moderne kamers. Er zijn tevens 8 villa’s te huur. In de haven is een salon ‘L’art du bien-être’, waar je massages met olie, shiatsu massage of voetreflexologie kunt boeken.

Embiez eilanden: prachtige kreken, rotsen, veel natuur die goed beschermd wordt. Het eiland trekt veel vogels aan en kent een prachtige Mediterrane vegetatie. Volg er het natuurpad met uitleg onderweg. Er zijn diverse sportieve activiteiten mogelijk, zoals zeilen, duiken en fietsen. Verblijven kan er in het Hotel Helios, 4-sterren, in appartementen en villa’s .

De spa van het hotel Helios heeft een verwarmd binnen zwembad, stoomsauna, gym en zonnestoelen . U geniet er van diverse wellness behandelingen en massages.

Op beide eilanden kan een (zakelijk) evenement georganiseerd worden, de Embiez eilanden hebben een capaciteit van 323 kamers.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page