top of page
Logo-2024_NL.png

Alles leren over droombestemmingen? Volg onze webinars Franse overzeese gebieden

Bijgewerkt op: 3 jul. 2020

De Franse overzeese gebieden bieden al jaren een paradijselijke ervaring en worden vaak in 1 adem genoemd. Toch hebben ze elk een eigen uniek karakter. Ze ligging immers verspreid over verschillende continenten, met elk hun eigen klimaat, uitzonderlijke natuur en rijke cultuur.


Wat ze wel gemeen hebben is de sterke band met Frankrijk, wat voordeel biedt op gebied van infrastructuur, veiligheid en gezondheid. Bovendien behoort een deel zelfs gewoon tot de Europese Unie, handig voor wat betreft reisdocumenten en valuta.


Atout France, het Frans Bureau voor Toerisme, en haar overzeese partners stelden 4 webinars samen om je als (zelfstandig) reisagen en medewerker van een touroperator uitgebreid te informeren over deze Franse overzeese bestemmingen. Volg ze wanneer het jou uitkomt!

Zo ontdek je de voordelen, het unieke karakter van elke bestemming en de vele mogelijkheden ter plaatse voor jouw klant om van een heerlijke vakantie te genieten.


OVERZICHT WEBINARS FRANSE OVERZEESE GEBIEDEN EN TOT WANNEER JE ZE KUNT BEKIJKEN:

tot 24 juni 2021: Eilanden van Guadeloupe

tot 29 juni 2021: Tahiti en haar eilanden

tot 1 juli 2021: Nieuw-Caledonië


Bereid je voor op witte zandstranden, turkooizen lagunes, dichtbegroeide oerwouden, slapende vulkanen, enorme watervallen en heerlijke gastronomie.


Interesse om de webinar te bekijken? Klik dan op de titel van de webinar van jouw keuze en vul jouw gegevens in (deze worden uitsluitend gebruikt voor onze administratie). Daarna kun je de webinar direct bekijken.


COVID-19 SITUATIE

De webinars zijn eind juni 2020 ingesproken op een moment dat je in verband met het Corona virus nog niet overal naar toe kon reizen. Hou voor de actuele situatie onze website in de gaten www.france.fr


Heb je na de webinar nog vragen over de bestemming, stel ze gerust aan jojanneke.kramer@atout-france.fr of coline.guiol@atout-france.fr

Droombestemming Bora Bora @Tahiti Tourisme


0 opmerkingen

Comments


bottom of page