top of page
Logo-2024_NL.png

CRT Côte d'Azur France

Bijgewerkt op: 21 dec. 2022

WORKSHOP EXPLORE FRANCE 2023

Puur genieten met al je zintuigen aan de Côte d’Azur

Antibes © Ville Antibes Juan Les Pins Getty Images

De rode rotsen van het Estérel gebergte die doen denken aan de Grand Canyon, het kristal heldere blauwe water van de Mediterraanse kreken, gorges en eilanden, de rivieren en toppen in het Nationale Park Mercantour, overal lonkt het avontuur in de natuur.

Cannes en de Lérins eilanden, Antibes Juan-les-Pins, Grasse, Nice, Menton en Mandelieu-la-Napoule- de top bestemmingen aan de Côte d’Azur zijn allemaal kleurrijk, met gezellige markten, winkeltjes, restaurants met streekspecialiteiten en met beroemde en geheime stranden.


Wil jij het beste uit het verblijf halen voor de klant? Stel dan voor om van de platgetreden paden te gaan en om de geurige velden rondom parfum stad Grasse te bezoeken of één van de 80 tuinen die je in deze regio vindt. Houdt de klant van cultuur ? Laat die dan in de voetsporen treden van Picasso, Matisse, Chagall en Bonnard of de meester glasblazers en keramisten van de Côte d’Azur ontdekken. En om de dag goed af te sluiten geniet de klant natuurlijk van een maaltijd met de lokale specialiteiten.


Voor alle budgetten is er een leuke accommodatie te vinden, of het nu een hotel is, een B&B , een vakantiewoning of originele overnachtingsplek en je wordt overal hartelijk verwelkomd.

De vertegenwoordiger van Côte d’Azur France kan je prima adviseren over de diverse mogelijkheden in de regio.


So beautiful, so close, welcome to #CotedAzurFrance


Meer informatie: CRT Côte d’Azur France Contact: Manuel HARBRETEAU, Head of Marketing offer department Mail: m.harbreteau@cotedazurfrance.fr Tel: +33 (0)4 93 37 79 87 Site: https://cotedazurfrance.fr/en/


Social Media :

Facebook:

Twitter:Fotocredits: Nice©OTMNCAJ.Kelagopian, Menton©Franck Barbier, Générique Massif du Mercantour© CRT Côte d'Azur France - Frederic Gibrat, Générique Culture © CRT Côte d'Azur France - Olivier Puydebois, Cannes iles de Lérins - paddle © Isabelle Fabre

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page