top of page
Logo-2024_NL.jpg

Explore France: Dinan-Cap Fréhel, het mooiste van de Smaragdkust

Bijgewerkt op: 7 dec. 2022


Het toeristenbureau Dinan-Cap Fréhel is dé vraagbaak voor alle informatie over het mooie noordelijke deel van Bretagne met de middeleeuwse cité Dinan, de vallei van de Rance en de gevarieerde Smaragdkust. In deze groene wereld werken we specifiek met partners die net als wij staan voor duurzaam toerisme.

Ruime ervaring met opzetten programma's

We organiseren al meer dan vijftien jaar gastvrije programma's en bieden een reeks begeleide tours met officiële Engelssprekende gidsen, sightseeing excursies, kant-en-klare programma's, cruises, proeverijen van lokale producten en nog veel meer. We helpen u graag bij alles waar u met uw gezelschap - groot of klein - behoefte aan heeft.

Nieuwe activiteiten

Nieuw op het menu: varen met zelf bestuurbare elektrische bootjes op de rivier de Rance, een culinaire tocht door Dinan en nog veel duurzaam slow tourisme zoals als fiets- en wandeltochten.

Ontdek de parels in de omgeving

We laten u graag de culturele en natuurlijke rijkdommen van de gevarieerde regio Dinan Cap Fréhel ontdekken en andere parels vlakbij in dit deel van Bretagne, zoals Saint-Malo, Mont-Saint-Michel en het havenplaatsje Cancale met zijn oesters.


MEER INFORMATIE

Dinan Cap Fréhel Tourisme

Contactpersoon: Malika Charrier, Medewerker Sales

Tel: +33 (0)2 96 876 970


INTERNET EN SOCIAL MEDIAFotocredits: Dinan-Cap Fréhel Sables d'Or©Dinan Cap-Fréhel Tourisme BD, Fréhel Sables d'Or-fietsen©Agence les conteurs, Saint-Cast-Le-Guildo©L'Oeil de Paco

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page