top of page
Logo-2024_NL.png

Grand Roissy Tourist Office

Bijgewerkt op: 23 jan. 2023

WORKSHOP EXPLORE FRANCE 2023


Manoir de Gressy©OTGR

Het Grand Roissy gebied bevindt zich aan de poorten van Europa’s voornaamste vliegveld, Paris-Roissy Charles de Gaulle, en is een exceptionele bestemming. Door de nationale en internationale doorstroom is dit gebied verbonden met de hele wereld en is het gefocust op de toekomst. Natuur, cultuur en welzijn worden hier gecombineerd. Elk dorp, kasteel of museum vertelt een verhaal in het hart van authentieke landschappen.


Elk van de 5 gemeentes die bij Grand Roissy horen nodigen je uit om nieuwe activiteiten te komen ontdekken die zowel jong als oud aanspreken. Ontdek onverwachte schatten van dit gebied op slechts een aantal kilometer van het vliegveld.


Deze natuurlijke omgeving waar ouderwetse charme en moderniteit wordt gecombineerd biedt een ongelofelijk aanbod aan activiteiten. En dat op minder dan 30 km van Parijs. Kom je batterij opladen of ervaar intense momenten in de natuur, ga sporten of naar de spa, wandelen, winkelen, proef de gastronomie of ontdek de business side. Of je nou in Grand Roissy komt voor een beurs, als toerist die wil wandelen of als je met je familie de verschillende activiteiten wil ontdekken die de regio rijk is: iedereen kan zijn of haar plekje vinden in dit prachtige gebied.


Ook qua accommodaties is er voor elk wat wils, van 2* tot 4* hotels, waaronder ook milieubewuste opties. Ontdek ook de diverse lokale producenten die korte consumptieketens stimuleren. Proef de door Grand Roissy gesponsorde lokale honing, proef het appelsap uit het Pomamour domein or geniet van de huisgemaakte jam.

Laat je verleiden door Grand Roissy en ontdekt de bestemming waar “business rhymes with relaxation.


Meer informatie: Grand Roissy Tourist Office Contact: Bousso NIASS, Chargée des groupes

Mail: groupes@grand-roissy-tourisme.com Tel: +33 (0)1 34 17 00 10 en +33 (0)7 69 27 54 64


Social Media:Fotocredits: ©OTGR en voor kasteel©Mathieu Ferrier

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page