top of page
Logo-2024_NL.png

Hauts-de-France MICE tip: Château de la Tour

Bijgewerkt op: 20 jun. 2022


Chantilly_chateaudelatour©BrunoCohen

Ontdek het Château de la Tour, een rustige en elegante kasteelaccommodatie**** in een prachtig groene omgeving op 35 km ten noorden van Parijs. Ga je met de Thalys, dan is het vanaf halte vliegveld Charles de Gaulle nog een half uurtje rijden en het beroemde kasteel van Chantilly ligt op maar een paar minuten afstand. En daarmee is het de ideale plek voor een seminar of zakelijk event.Goede zakelijke ruimtes met uitzicht

Gasten voelen zich de koning te rijk in de elegant ingerichte kamers en gemeenschappelijke ruimtes. In totaal is er 210m2 aan moduleerbare seminarruimte met uitzicht op het park of het terras. En bij mooi weer ga je lekker buiten zitten in het park op de daarvoor bedoelde comfortabele stoelen.


Ontspannen na het werk

Na het harde werken geniet je van een aperitief op het terras of in de hotelbar in Engelse stijl. Afkoelen in het verwarmde buitenzwembad kan ook. Het restaurant biedt plaats aan 80 gasten in een ruimte met een gezellige open haard, die in de winter aangaat.


Vele teambuildingsactiviteiten Er zijn ook mogelijkheden om een teambuildingsactiviteit te organiseren, vanaf kookworkshop tot paardrijtocht of rally in een 2CV of Menari. Informeer naar de mogelijkheden in de omgeving. Want menig bekende voetbalclub of wielrenploeg streek hier al neer voor een inspirerend trainingskamp.


Fijne kamers

Met 47 kamers, variërend van Classic tot Suites, (zowel als één-persoonskamers te bruiken of voor 83 personen indien de kamers gedeeld worden) is het hotel niet al te groot om een intieme sfeer te garanderen.


Meer informatie?

Neem dan contact op met:


CRTC Hauts-de-France

Clémence Blanchegorge - MICE Business Developer

Tel: +33 (0)6 37 58 43 17


Fotocredits: seminar binnen en buiten, restaurant©Château de la Tour

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page