top of page
Logo-2024_NL.png

IECH Services

Bijgewerkt op: 21 dec. 2022

WORKSHOP EXPLORE FRANCE 2023

IECH Services is een Franse hotel management groep in Parijs. Vandaag de dag hebben wij 14 hotels onder onze hoede en werken we samen met Accor en IHG. Tot onze portfolio behoren merken als Ibis, Ibis Budget en Ibis Styles, Novotel en Novotel Suites, Holiday Inn Express en een onafhankelijk hotel, l’Ours de Mutzig.


Geografisch gezien is ons aanbod goed verspreid over Frankrijk en de Benelux, met in Frankrijk 4 hotels in de regio Auvergne-Rhône-Alpes en 3 in de regio Normandië. Maar er zijn ook accommodaties in Lille, Mutzig en bij het vliegveld van Paris Charles de Gaulle.

In totaal is er een beschikbaarheid van 1430 kamers variërend van 2 tot 4 sterren en van handige overnachtingsmogelijkheden bij het vliegveld tot een luxe Novotel met Spa en restaurants.


Deze diversiteit in aanbod en ligging helpt klanten om zowel te kunnen kiezen voor het mooie landschap van de Auvergne of voor totale ontspanning aan zee in Normandië. Onder onze klanten zijn gezinnen met kinderen die een ontspannen weekend of kort verblijf zoeken, maar ook MICE specialisten die seminars en teambuildings activiteiten willen organiseren. Voor deze laatste groep bieden de hotels verschillende interessante aanbiedingen en is er een keuze uit meer dan 30 vergaderzalen.


Meer informatie: IECH Services Contact: Caroline ALAGUIRY, Directrice Commerciale

Tel: +33 (0)1 45 70 11 61 en +33 (0)6 10 59 03 05


Fotocredits: ©IECH Services

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page