top of page
Logo-2024_NL.png

Lavorel Hotels

Bijgewerkt op: 17 feb. 2023

WORKSHOP EXPLORE FRANCE 2023

©Lavorel Hotels

Lavorel Hotels is een Frans merk met verschillende accommodaties en activiteiten: - Collection Lavorel Hotels: 4 tot 5 sterren hotels in Auvergne-Rhône-Alpes en Ile de France, allemaal echte charme accommodaties waaronder:

Le Chabichou, Les Suites de la Potinière en le Grand Hotel Courchevel in Courchevel 1850, le Palace de Menthon en le Black Bass aan het meer van Annecy, le Château de Bagnols in de Beaujolais streek, l’hôtel Le Jules Verne aan het meer van Genève en Le Grand Pavillon Chantilly in Chantilly.


- Lifestyle merk Kopster: twee 4 sterren accommodaties, ook voor MICE

Het Kopster Hotel Lyon Groupama Stadium ligt naast het gelijknamige stadion in de gezellige wijk OL Vallée met zijn vele winkeltjes, bars en restaurantjes, op 20 min van het centrum. Er zijn 140 fijne moderne kamers, geschikt voor zowel de citytripper als de zakenreiziger.


©Kopster Hotel & Residence Paris Ouest Colombes

Ook het spiksplinternieuwe Kopster Hotel & Residence Paris Ouest Colombes is voor een ruime clientèle bedoelt. Het apart-hotel met 251 kamers ligt vlakbij La Défense en telt 700 m2 flexibele meeting rooms en een restaurant met klassieke Franse keuken. Zowel vanaf het restaurant als de rooftop bar heb je een mooi zicht op de Eiffeltoren, ideaal voor events.


- Marriott Lyon cité internationale, een ideaal hotel in hartje Lyon voor zakenreizigers /MICE doelgroep

- Les Bateaux Lyonnais: bootbedrijf met 7 boten, om de stad Lyon op een originele manier te ontdekken, maar deze boten zijn ook af te huren voor MICE events

- Le Château de Ravatys: een wijndomein


Je vindt de luxe accommodaties in Courchevel, bij het meer van Annecy en het meer van Genève, in Lyon en de Beaujolais streek en in Parijs en Chantilly. Zowel voor individuele klanten als voor groepen, die willen genieten in de bergen, aan een meer, in de ‘campagne’ of juist in de stad. Voor alle aanvragen is er wel een geschikte comfortabele accommodatie te vinden.


Bekijk de video voor een impressie:


Meer informatie:

Lavorel Hotels

Contact: Ornella BALLOT, Sales

Tel: +33 (0)6 20 32 86 42


Social media:Fotocredits: ©Lavorel Hotels - Studio Colas, ©JMFavre

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page