top of page
Logo Atout France_2020_FR.jpg

Des Hôtels et Des Îles


Langley Fort Royal Resort Guadeloupe©Bas van Oort

Des Hôtels & Des Îles is het merk van een van de weinig onafhankelijke ketens in het Franse Caribische gebied, dat al 30 jaar bestaat. Sleutelwoorden voor de accommodaties zijn authenticiteit en diversiteit. Op Guadeloupe zijn er 7 hotels en 3 luxe villas:

- La Créole Beach Hôtel & Spa**** : uitzonderlijk verblijf en ideaal gelegen om de eilanden van Guadeloupe te bezoeken. - Mahogany Hôtel Résidence & Spa **** : appartementen met hotelservice. - La Toubana Hôtel & Spa **** : een adembenemend boetiekhotel, de eerste met 5 sterren op Guadeloupe. - Les Villas de La Toubana **** : luxe villas met hotelservice. - Le Bwa Chik Hôtel & Golf *** : eco chic hotel tussen golfbanen, strand en de jachthaven van Saint-François. - Le Jardin Malanga : een rustige en authentieke charme accommodatie. - Langley Resort Fort Royal *** : een droomplek en de enige echte all inclusive op Guadeloupe. - Aqua Lodge : ontdek Guadeloupe vanaf een mooi ingerichte drijvende villa van 80m2. Voor elk soort klant is er wel een geschikte accommodatie afhankelijk van de gewenste grootte, ligging en de stijl die zij zoeken.

Bij de conciërge helpen ze graag bij het organiseren van excursies en activiteiten om uw klanten een onvergetelijk verblijf te bieden. www.deshotelsetdesiles.com

0 opmerkingen
bottom of page