top of page
Logo-2024_NL.png

Virtual Travel to France: Hauts-de-France Tourism and Convention Board, voor geslaagde events

Bijgewerkt op: 3 nov. 2020

De regio Hauts-de-France is zeer goed bereikbaar vanaf meerdere Europese hoofdsteden (Amsterdam, Parijs, Londen, Brussel) en telt maar liefst 6 miljoen inwoners en 100 miljoen potentiële klanten. In deze regio zijn vele bedrijven gevestigd, maar zij laat ook een dynamische economie en een onderzoekswereld zien op bijvoorbeeld de universiteiten. Daarnaast staat erfgoed en cultuur erg hoog in het vaandel.

Het team van Hauts-de-France Convention Bureau is graag jouw professionele partner voor alle evenementen in het hoge noorden van Frankrijk. Om welke bestemming het ook gaat, wij brengen je graag in contact met de geschiktste congrescentra, hotels, restaurants en andere serviceverleners die kunnen helpen om van jouw evenement een geslaagd evenement te maken.

Negen interessante bestemmingen wachten hier voor de zakelijke markt en congresorganisatoren: Amiens Métropole, Grand-Arras, Chantilly, Duinkerken, Le Touquet-Paris-Plage, de Europese metropool Lille, Saint-Omer, Saint-Quentin en Valenciennes Métropole.

Daarbij kan het om verrassende programma-onderdelen gaan, zoals strandzeilen over de grote stranden van departement Nord en in de Baai van de Somme. En wat dacht je van een uitgebreide workshop ‘bierologie’ met ruimschootse proefmogelijkheden van de bieren uit het noorden? Of een Champagne proeverij met bubbels uit de regio van het huis Pannier. Vergeet ook niet het Louvre-museum van Lens mee te nemen in de plannen: wij kunnen er passende thema-bezoeken adviseren.

Ook onvergetelijk: het compleet afhuren van het kasteel en de stallen van het Château de Chantilly.

Alvast ideeën opdoen voor een fijn weekend: https://www.french-weekendbreaks.co.uk/


© Maxime Dufour

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

FlyView

Comments


bottom of page