top of page
Logo-2024_NL.png

Virtual Travel to France: Calvi en La Balagne, Corsica in een notedop


In het vruchtbare groene achterland van Calvi, La Balagne, bieden de zee en de bergen een ongekend aanbod aan activiteiten. Elk seizoen doe je hier bijzondere ervaringen op.

Om te beginnen kun je wandelen in de botanische tuin met Robert, Calvi ontdekken door in de voetsporen te treden van keizer Napoleon of jouw eigen mand maken in Annick’s mandenmakerij. Voor meer avontuur ga je op pad met een 4x4 over geheime weggetjes, of lekker wandelen over het smokkellaarspad langs planten met geneeskrachtige eigenschappen, met de geur van de bloeiende maquis in je neus. En aan het eind van de dag neem je een verfrissende duik in het turkooizen water.

Genoeg ervaringen om jouw klanten mee te verrassen en het VVV biedt daarom ook 100 % maatwerk aan.

Het is maar net waar de voorkeur naar uitgaat, met zijn tweetjes tot rust komen of met het hele gezin een week vol activiteiten beleven. Of lekker op pad met een groep vrienden ?

Wat accommodaties betreft is er ook genoeg keuze, van hotel tot villa. En naast activiteiten kun je ook terecht voor transfers. Dankzij het netwerk van 150 lokale partners waar nauw mee samengewerkt worde, stelt de service réceptif van het VVV een verblijf voor dat precies bij de wensen van de klant past. Calvi en La Balagne zijn er klaar voor om je te verrassen !


Calvi en La Balagne https://balagne-corsica.com/Calvi citadel © Sébastien Aude

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

FlyView

Comments


bottom of page