top of page
Logo-2024_NL.jpg

Virtual Travel to France - Deauville

Het mondaine Deauville ligt op 2 uurtjes rijden van Parijs, in Normandië, en is zowel een leuke leisure – als MICE bestemming. Hier geniet je van de bijzondere architectuur van de huizen, de chique winkels en boetiekjes, de ligging aan zee en het mooie achterland. Aan watersporten geen gebrek maar bij de elegante stad hoort ook een edel dier: de paardensport is hier zeer populair in al haar vormen. Voor een verblijf is er volop keuze in een van de 2000 accommodaties (hotels, appartementen, gîtes, B&B en campings), waaronder ook overnachtingen op bijzondere wijze: op het water, in een boom of een tipi. Ook voor zakelijke groepen zijn er uitstekende accommodaties met ruimte voor bijeenkomsten en feestelijke avonden.

De stad kent vele restaurants, waarvan 2 met een Michelin- ster. Een aanrader is een bezoek aan een Calvados of ciderproducent.

Het hele jaar door worden er evenementen georganiseerd zoals het Amerikaanse filmfestival, het schelpenfeest en het festival Planche(s) Contact en ook ’s avonds is er volop vertier.

inDeauville


Fotocredits: Villa Strassburger Deauville©Jean François Lange

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

FlyView

Comments


bottom of page