top of page
Logo-2024_NL.jpg

Workshop Explore France - 31 januari 2023 - Utrecht

Bijgewerkt op: 12 jan. 2023

Op zoek naar de leukste tips ‘in het groen’ voor jouw klant deze zomer? Kom dan op 31 januari 2023 langs op onze workshop Explore France in Utrecht.


Daar ontmoet je verschillende Franse partners die hun bestemming of accommodaties vertegenwoordigen. Zij vertellen je ook graag meer over de activiteiten die je in de omgeving kunt ondernemen. Voor individuele klanten, maar ook voor (zakelijke) groepen.


Duurzaamheid is een belangrijk thema in Frankrijk, en er zijn vele mogelijkheden voor wie graag een ecologisch tintje aan de vakantie geeft. De natuur is er alom aanwezig en zeer gevarieerd, met fijne accommodaties en volop activiteiten, zowel sportief als cultureel. En vergeet de lokale (culinaire) specialiteiten en ambachten niet !


Waar: De Winkel van Sinkel

Oudegracht 158 3511 AZ Utrecht


Wanneer: 31 januari 2023

Tijd: van 10u00 tot 12u30 netwerking en aansluitend een gezellige netwerklunch met de partners tot 14u00


Voor wie : touroperators, zelfstandige reisagenten en MICE specialisten


Wie kun je ontmoeten?

Noord-Frankrijk, Calvados (Normandië), een deel van Groot Parijs: Seine-et-Marne, Meaux, Fontainebleau, Provins, Melun, Moret-sur-Loing en Grand Roissy, Straatsburg (Elzas), Bourgogne-Franche-Comté, Morzine-Avoriaz en luxe hotelketen Lavorel hotels,(Auvergne-Rhône-Alpes), Côte d’Azur France (kust en achterland), Nîmes met EDEIS Romanité (Occitinië), Marseille (Provence-Alpes-Côte d’Azur) Ethic Etapes en IECH hotels

Klik op de link voor meer informatie per partner.


Inschrijven? Klik dan gauw op deze LINKFotocredits: Antibes © Ville Antibes Juan Les Pins Getty Image, Pierrefonds-Hot air balloning-Northern France Tourism, ©Gressy - manoir de Gressy - petit déjeuner terrasse, © strasbourg_tourisme_vincent_muller, ©Maxime Rambaud - Avoriaz1800

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page